Created with Sketch.

Kontakta oss

Vad är du intresserad av att veta mer om?

Anders Klereborg

Sr Executive Search Consultant
anders.klereborg@capasearch.se
tel. 0730-51 14 18
Stockholm

Created with Sketch.

Jag antar att det hela började framför halvcirkeln av uppspärrade barnögon när jag ritade Kapten Roger, den enögde piraten, på förskolans rittavla. Just då visste jag det såklart inte, men sagan jag hittade på för klassen förenade mig med min inre varelse: historieberättaren.

Jag är tacksam för att redan i unga år ha upptäckt kraften i storytelling, eftersom den ledde mig in i marknadskommunikationens värld, först som kreatör i reklambranschen och sedan som koncernmarknadschef inom bland annat IT och komplexa konsulttjänster. Roger och hans lapp för ögat fick mig till och med att skriva en trilogi spänningsromaner (dock helt befriad från sjörövartema).

I över tjugo år hade jag förmånen att lära mig hur engagerande ledare skapar nya möjligheter i vitt skilda företagskulturer. Jag blev – och är – övertygad om att ett modernt ledarskap gör det superkul att gå till jobbet. För alla. Då kan organisationer åstadkomma storverk.

Här kommer min erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation till stor nytta. Jag sätter mig nämligen grundligt in i kundens förutsättningar och förväntningar för att nå fram till rätt människa på rätt sätt. Jag ger mig aldrig förrän det är en perfekt matchning, där varje individuell talang känner tillhörighet och vill fortsätta addera enastående värde över tid!

Jag vill helt enkelt verka för en värld där människor och företag får ny energi att nå exakt dit de vill. Hos Capasearch finns förutsättningarna för just det. Hör gärna av dig, så lyssnar jag på din berättelse om kommande lyft.

 

Caroline Lindström

Search Consultant
caroline.lindstrom@capasearch.se
tel. 0700-91 92 51
Stockholm/Göteborg

Created with Sketch.

Att ta studenten kan för många vara en oviss tid där man ska försöka hitta sig själv och ta ett beslut gällande om man ska studera, jobba eller kanske ut och se världen. För mig var det självklart, för 19-åriga jag visste precis vad jag ville ägna mitt liv åt – personal.

I högstadiet fick vi nämligen besök av en HR-chef som höll ett föredrag om sitt arbete och jag blev helt såld på att få vara en del av, samt bidra till, människors utveckling och bestämde mig där och då för att jag vill arbeta inom HR. Målinriktat påbörjade jag därför personalvetarstudierna samtidigt som jag arbetade deltid inom HR. Jag fick upp ögonen för rekrytering och insåg att rollen som rekryteringskonsult går ut på det jag gillar allra mest – att mingla och knyta kontakter.

Min absolut främsta drivkraft i arbetet är leveransen. I min värld är det bästa som finns att överträffa mina kunders förväntningar och att få erbjuda en individ en ny jobbmöjlighet. Mitt mål är alltid att alla jag är i kontakt med ska känna hur kul jag tycker mitt jobb är, uppleva en varm energi och en professionalitet.

Det är inte svårt att lyckas med en god leverans när man tillhör en organisation med så mycket glädje och vilja till att leverera på topp. Vi tror på att om man har kul och mår bra på jobbet då kommer man prestera. Om du inte känner igen dig i det, eller om ditt företag söker en ny ledare – kontakta oss, för vi brinner för att rätt person ska vara på rätt plats.

 

Charlotte Mårdh

Co-founder/CEO
charlotte.mardh@capasearch.se
tel. 0730-22 83 53
Stockholm

Created with Sketch.

Det ska göra ont i magen när man hoppar på nya utmaningar, annars utvecklas man inte. Och ont i magen gjorde det den gången jag lämnade bank, finans och storbolag till förmån för att jobba med search och headhunting i ett litet entreprenöriellt bolag. Det var många år sedan men jag hade exakt samma känsla när vi under våren 2018 bestämde oss för att från grunden starta Capasearch.

För mig är det viktigt att jobba i ett bolag som drivs av både hjärta och performance. Jag vill alltid ha energi, vara på väg framåt och på riktigt göra mitt allra yttersta för att skapa värde för våra kunder och kandidater. En förutsättning för att lyckas med att skapa värde är att ha engagerade medarbetare som mår bra och har roligt på jobbet. Det får man med en öppen kultur där man litar på varandra och känner stolthet.

Enligt mig är nyckeln till en bra rekrytering att jobba långsiktigt och att på riktigt lära känna, förstå och våga utmana kunden för att sätta sig in i vad den verkligen behöver. Både när det gäller tidigare erfarenhet men inte minst när det gäller personlighet och drivkrafter. Utöver detta behöver man bra processer och angreppssätt för att kartlägga marknaden för varje unik kund och roll. Kandidaternas upplevelse av oss som närvarande och personliga är lika viktig som kundens upplevelse av oss. Även här handlar det om att förstå drivkrafter och hur vi på bästa sätt kan hitta det perfekta nästa steget för varje kandidat.

Jag är alltid dedikerad i mina uppdrag och jag kommer aldrig ge mig förrän jag har hittat kandidatens och kundens bästa match!

Jenny Stiernstedt

Search Consultant
jenny.stiernstedt@capasearch.se
tel. 0701-41 88 78
Stockholm

Created with Sketch.

Första gången jag satt med på en intervju för en intern rekrytering var för 8 år sedan. Jag blev så engagerad. Att koppla ihop kompetenser med värderingar föll sig på en gång naturligt.

Sedan dess har det bara blivit mer affärsnära HR. Att jobba med talangförsörjning och rekrytering är för mig som att jobba med affärsutveckling. Att rätt individ är på rätt plats är det som gör att ett bolag kan drivas framåt, utvecklas och kan nå sina mål. Skillnaden kommer även synas på den sista raden.

Jag kom i kontakt med Capasearch av en slump och kände på en gång att jag har hamnat rätt. Capasearch är inte bara ett bolag utan ett hjärta som hela tiden slår, närvarande hos oss medarbetare. För mig är upplevelsen under en rekrytering lika viktig för kunden som för kandidaten, allting håller ihop. På Capasearch lär vi oss ständigt av varandra och utvecklas tillsammans. Professionaliteten är lika närvarande som det klingande skrattet i korridoren. Jag hoppas detta känns som en naturlig del av er nästa rekrytering. Välkommen till oss!

Jessica Morero

Sr Executive Search Consultant
jessica.morero@capasearch.se
tel. 0766-36 43 66
Göteborg

Created with Sketch.

Min stora drivkraft här i livet har alltid varit att få kunna bidra och påverka. Redan som barn styrde jag upp lekar på förskolan och såg till att alla kände sig delaktiga. Min förskolelärare hade med stora bokstäver skrivit inför ett utvecklingssamtal med min mor; ”Jessica kommer bli chef i framtiden”.

Hon hade rätt, min chefskarriär tog fart direkt efter skolan och jag har över 20 års erfarenhet som operativ chef i olika sammanhang där jag har haft rekryteringsansvar.

Jag går alltid in med mycket passion i allt jag gör och jag älskar att utmanas och lära mig nytt så när möjligheten att byta karriärbana till att jobba för Capasearch dök upp så fanns det ingen tvekan. Capasearchs energi, hjärta och passion märks så fort man kommer innanför dörrarna, här är alla viktiga och alla levererar sitt bästa med ett leende på läpparna.

Jag brinner för det moderna ledarskapet, och vet vad rätt person i en ledande position kan göra för en organisation.
Det känns enormt inspirerande att vara den som bidrar till att just rätt person kommer till rätt plats och att vara en liten del till en verksamhets välmående och tillväxt.

Välkommen till oss på Capasearch!

Lina Wijk

Sr Executive Search Consultant
lina.wijk@capasearch.se
tel. 0761-01 43 61
Stockholm

Created with Sketch.

Efter att ha jobbat drygt 17 år i en av de kanske roligaste branscherna, bokbranschen, tog upptäckarlusten i mig över. Det var dags att kliva ut genom ekporten på Sveavägen. Men till vilken bransch? Vad skulle jag med mina erfarenheter som chef inom nya digitala medier, förlagsverksamhet och kommunikation hitta på som möjligtvis kunde vara lika kul? Ett påstående från en gammal kollega poppade då plötsligt upp: Rekrytering, Lina, det skulle du älska!

Och ja! Så klart! Att kombinera min erfarenhet med det nätverk jag genom åren byggt upp känns som en perfekt matchning. Jag älskar att se människor komma till sin rätt, utvecklas och engageras i ett sammanhang som behöver utmanas, förvaltas eller förnyas.

Genom åren har jag mött briljanta människor i många olika branscher. Idag har jag förmånen att få ägna mig åt att matcha och koppla samman dessa med rätt roll och företag i min roll som konsult här på Capasearch. Och jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att få göra det på! Vi är ett nystartat företag som hela tiden strävar efter att bli ännu bättre. Det finns inga fastlåsta ramar eller traditioner, det som driver oss är passionen och excellensen i det vi gör. Och vi ger oss inte förrän vi lyckats. Det gör mig lite lycklig. Så varmt välkommen att höra av dig, vi är redo.

Linn Wiessner

Sr Executive Search Consultant
linn.wiessner@capasearch.se
tel. 0723-53 02 15
Stockholm

Created with Sketch.

Nyfikenhet har alltid varit en av mina starkaste drivkrafter. Och det är tack vare den nyfikenheten du nu hittar mig här på Capasearch! Det har gjort min väg genom arbetslivet både spännande och varierande. Den gemensamma nämnaren för mina tidigare arbetsplatser har varit engagemanget för uppdraget.

Under 2009 stod jag vid ett vägval. Som diplomerad DIHRare efter mina studier i ledarskapsutveckling i marknadskommunikation valde jag att göra ett år som varumärkeskonsult här i Stockholm. En givande och utvecklande tid där jag fick jobba vidare med sådant jag älskade, bland annat organisationsutveckling. Samtidigt var jag nyfiken på andra spår och mina tidigare studier i teologi fick mig att hamna på en tjänst i Svenska kyrkan, där jag mina sista år arbetade som verksamhetschef med en varierad tjänst som innehöll budget, verksamhets- och personalansvar. Det jag framförallt tar med mig från tiden i kyrkan är insikten om vikten av ett gott och modernt ledarskap. Med rätt chef på rätt plats kan en arbetsgrupp nå sin fulla mognad och så väl arbetsglädje som produktivitet följer med.

Så med nyfikenhet och stolthet har jag nu bestämt mig för att dedikera mig helt åt de frågorna här på Capasearch. Att få rätt ledare på rätt position och se hur både människor och organisationer växer gör oss både stolta och glada. Välkommen till Capasearch!

Sara Heimer

Co-founder/
Sr Executive Search Consultant
sara.heimer@capasearch.se
tel. 0722-34 53 19
Stockholm

Created with Sketch.

Under nästan 10 år arbetade jag som jurist på ett par olika bolag. Jag trivdes alltid i min roll som bolagsjurist och tyckte att det var kul att gå till jobbet, men när jag 2013 bestämde mig för att byta arbete och fick frågan ”Vad brinner du för?” visste jag inte riktigt vad jag skulle svara. Jag tänkte ”Det är ett jobb, det kan man väl inte brinna för? Eller…?”  Jag träffade en rad olika rekryteringsbolag och plötsligt stod det klart för mig att jag vill jobba som rekryteringskonsult.  I samma stund som jag gjorde mitt karriärbyte kände jag i magen att jag hade fattat rätt beslut. Idag kan jag på riktigt säga att jag brinner för mitt jobb. Jag älskar att gå till jobbet varje dag och det beror på att jag har insett att det viktiga för mig, för att jag ska trivas på mitt arbete, är företagskulturen.

Jag är övertygad om att de som känner glädje, energi och engagemang på jobbet kommer att leverera och prestera på högsta nivå, vilket i sin tur skapar resultat! Och att skapa resultat är alltid mitt fokus. Jag kommer i varje rekryteringsuppdrag gå den där extra milen för att göra både dig som kund och kandidat nöjd. Det är först då jag känner att jag fullt ut har gått i mål.

Jag är otroligt glad, tacksam och stolt över att jag har haft förmånen att få starta Capasearch. Hos oss skrattar vi och har kul på jobbet. Och tillsammans bygger vi bolaget mot tydliga mål framåt. Vi tar gemensamt oss an nya möjligheter, så oavsett om du är kund, kandidat, medarbetare eller bara intresserad av att höra mer om oss som bolag vill jag gärna träffa dig i ett personligt möte. Hör av dig helt enkelt, varmt välkommen till Capasearch!

Jag antar att det hela började framför halvcirkeln av uppspärrade barnögon när jag ritade Kapten Roger, den enögde piraten, på förskolans rittavla. Just då visste jag det såklart inte, men sagan jag hittade på för klassen förenade mig med min inre varelse: historieberättaren.

Jag är tacksam för att redan i unga år ha upptäckt kraften i storytelling, eftersom den ledde mig in i marknadskommunikationens värld, först som kreatör i reklambranschen och sedan som koncernmarknadschef inom bland annat IT och komplexa konsulttjänster. Roger och hans lapp för ögat fick mig till och med att skriva en trilogi spänningsromaner (dock helt befriad från sjörövartema).

I över tjugo år hade jag förmånen att lära mig hur engagerande ledare skapar nya möjligheter i vitt skilda företagskulturer. Jag blev – och är – övertygad om att ett modernt ledarskap gör det superkul att gå till jobbet. För alla. Då kan organisationer åstadkomma storverk.

Här kommer min erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation till stor nytta. Jag sätter mig nämligen grundligt in i kundens förutsättningar och förväntningar för att nå fram till rätt människa på rätt sätt. Jag ger mig aldrig förrän det är en perfekt matchning, där varje individuell talang känner tillhörighet och vill fortsätta addera enastående värde över tid!

Jag vill helt enkelt verka för en värld där människor och företag får ny energi att nå exakt dit de vill. Hos Capasearch finns förutsättningarna för just det. Hör gärna av dig, så lyssnar jag på din berättelse om kommande lyft.

 

Att ta studenten kan för många vara en oviss tid där man ska försöka hitta sig själv och ta ett beslut gällande om man ska studera, jobba eller kanske ut och se världen. För mig var det självklart, för 19-åriga jag visste precis vad jag ville ägna mitt liv åt – personal.

I högstadiet fick vi nämligen besök av en HR-chef som höll ett föredrag om sitt arbete och jag blev helt såld på att få vara en del av, samt bidra till, människors utveckling och bestämde mig där och då för att jag vill arbeta inom HR. Målinriktat påbörjade jag därför personalvetarstudierna samtidigt som jag arbetade deltid inom HR. Jag fick upp ögonen för rekrytering och insåg att rollen som rekryteringskonsult går ut på det jag gillar allra mest – att mingla och knyta kontakter.

Min absolut främsta drivkraft i arbetet är leveransen. I min värld är det bästa som finns att överträffa mina kunders förväntningar och att få erbjuda en individ en ny jobbmöjlighet. Mitt mål är alltid att alla jag är i kontakt med ska känna hur kul jag tycker mitt jobb är, uppleva en varm energi och en professionalitet.

Det är inte svårt att lyckas med en god leverans när man tillhör en organisation med så mycket glädje och vilja till att leverera på topp. Vi tror på att om man har kul och mår bra på jobbet då kommer man prestera. Om du inte känner igen dig i det, eller om ditt företag söker en ny ledare – kontakta oss, för vi brinner för att rätt person ska vara på rätt plats.

 

Det ska göra ont i magen när man hoppar på nya utmaningar, annars utvecklas man inte. Och ont i magen gjorde det den gången jag lämnade bank, finans och storbolag till förmån för att jobba med search och headhunting i ett litet entreprenöriellt bolag. Det var många år sedan men jag hade exakt samma känsla när vi under våren 2018 bestämde oss för att från grunden starta Capasearch.

För mig är det viktigt att jobba i ett bolag som drivs av både hjärta och performance. Jag vill alltid ha energi, vara på väg framåt och på riktigt göra mitt allra yttersta för att skapa värde för våra kunder och kandidater. En förutsättning för att lyckas med att skapa värde är att ha engagerade medarbetare som mår bra och har roligt på jobbet. Det får man med en öppen kultur där man litar på varandra och känner stolthet.

Enligt mig är nyckeln till en bra rekrytering att jobba långsiktigt och att på riktigt lära känna, förstå och våga utmana kunden för att sätta sig in i vad den verkligen behöver. Både när det gäller tidigare erfarenhet men inte minst när det gäller personlighet och drivkrafter. Utöver detta behöver man bra processer och angreppssätt för att kartlägga marknaden för varje unik kund och roll. Kandidaternas upplevelse av oss som närvarande och personliga är lika viktig som kundens upplevelse av oss. Även här handlar det om att förstå drivkrafter och hur vi på bästa sätt kan hitta det perfekta nästa steget för varje kandidat.

Jag är alltid dedikerad i mina uppdrag och jag kommer aldrig ge mig förrän jag har hittat kandidatens och kundens bästa match!

Första gången jag satt med på en intervju för en intern rekrytering var för 8 år sedan. Jag blev så engagerad. Att koppla ihop kompetenser med värderingar föll sig på en gång naturligt.

Sedan dess har det bara blivit mer affärsnära HR. Att jobba med talangförsörjning och rekrytering är för mig som att jobba med affärsutveckling. Att rätt individ är på rätt plats är det som gör att ett bolag kan drivas framåt, utvecklas och kan nå sina mål. Skillnaden kommer även synas på den sista raden.

Jag kom i kontakt med Capasearch av en slump och kände på en gång att jag har hamnat rätt. Capasearch är inte bara ett bolag utan ett hjärta som hela tiden slår, närvarande hos oss medarbetare. För mig är upplevelsen under en rekrytering lika viktig för kunden som för kandidaten, allting håller ihop. På Capasearch lär vi oss ständigt av varandra och utvecklas tillsammans. Professionaliteten är lika närvarande som det klingande skrattet i korridoren. Jag hoppas detta känns som en naturlig del av er nästa rekrytering. Välkommen till oss!

Min stora drivkraft här i livet har alltid varit att få kunna bidra och påverka. Redan som barn styrde jag upp lekar på förskolan och såg till att alla kände sig delaktiga. Min förskolelärare hade med stora bokstäver skrivit inför ett utvecklingssamtal med min mor; ”Jessica kommer bli chef i framtiden”.

Hon hade rätt, min chefskarriär tog fart direkt efter skolan och jag har över 20 års erfarenhet som operativ chef i olika sammanhang där jag har haft rekryteringsansvar.

Jag går alltid in med mycket passion i allt jag gör och jag älskar att utmanas och lära mig nytt så när möjligheten att byta karriärbana till att jobba för Capasearch dök upp så fanns det ingen tvekan. Capasearchs energi, hjärta och passion märks så fort man kommer innanför dörrarna, här är alla viktiga och alla levererar sitt bästa med ett leende på läpparna.

Jag brinner för det moderna ledarskapet, och vet vad rätt person i en ledande position kan göra för en organisation.
Det känns enormt inspirerande att vara den som bidrar till att just rätt person kommer till rätt plats och att vara en liten del till en verksamhets välmående och tillväxt.

Välkommen till oss på Capasearch!

Efter att ha jobbat drygt 17 år i en av de kanske roligaste branscherna, bokbranschen, tog upptäckarlusten i mig över. Det var dags att kliva ut genom ekporten på Sveavägen. Men till vilken bransch? Vad skulle jag med mina erfarenheter som chef inom nya digitala medier, förlagsverksamhet och kommunikation hitta på som möjligtvis kunde vara lika kul? Ett påstående från en gammal kollega poppade då plötsligt upp: Rekrytering, Lina, det skulle du älska!

Och ja! Så klart! Att kombinera min erfarenhet med det nätverk jag genom åren byggt upp känns som en perfekt matchning. Jag älskar att se människor komma till sin rätt, utvecklas och engageras i ett sammanhang som behöver utmanas, förvaltas eller förnyas.

Genom åren har jag mött briljanta människor i många olika branscher. Idag har jag förmånen att få ägna mig åt att matcha och koppla samman dessa med rätt roll och företag i min roll som konsult här på Capasearch. Och jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att få göra det på! Vi är ett nystartat företag som hela tiden strävar efter att bli ännu bättre. Det finns inga fastlåsta ramar eller traditioner, det som driver oss är passionen och excellensen i det vi gör. Och vi ger oss inte förrän vi lyckats. Det gör mig lite lycklig. Så varmt välkommen att höra av dig, vi är redo.

Nyfikenhet har alltid varit en av mina starkaste drivkrafter. Och det är tack vare den nyfikenheten du nu hittar mig här på Capasearch! Det har gjort min väg genom arbetslivet både spännande och varierande. Den gemensamma nämnaren för mina tidigare arbetsplatser har varit engagemanget för uppdraget.

Under 2009 stod jag vid ett vägval. Som diplomerad DIHRare efter mina studier i ledarskapsutveckling i marknadskommunikation valde jag att göra ett år som varumärkeskonsult här i Stockholm. En givande och utvecklande tid där jag fick jobba vidare med sådant jag älskade, bland annat organisationsutveckling. Samtidigt var jag nyfiken på andra spår och mina tidigare studier i teologi fick mig att hamna på en tjänst i Svenska kyrkan, där jag mina sista år arbetade som verksamhetschef med en varierad tjänst som innehöll budget, verksamhets- och personalansvar. Det jag framförallt tar med mig från tiden i kyrkan är insikten om vikten av ett gott och modernt ledarskap. Med rätt chef på rätt plats kan en arbetsgrupp nå sin fulla mognad och så väl arbetsglädje som produktivitet följer med.

Så med nyfikenhet och stolthet har jag nu bestämt mig för att dedikera mig helt åt de frågorna här på Capasearch. Att få rätt ledare på rätt position och se hur både människor och organisationer växer gör oss både stolta och glada. Välkommen till Capasearch!

Under nästan 10 år arbetade jag som jurist på ett par olika bolag. Jag trivdes alltid i min roll som bolagsjurist och tyckte att det var kul att gå till jobbet, men när jag 2013 bestämde mig för att byta arbete och fick frågan ”Vad brinner du för?” visste jag inte riktigt vad jag skulle svara. Jag tänkte ”Det är ett jobb, det kan man väl inte brinna för? Eller…?”  Jag träffade en rad olika rekryteringsbolag och plötsligt stod det klart för mig att jag vill jobba som rekryteringskonsult.  I samma stund som jag gjorde mitt karriärbyte kände jag i magen att jag hade fattat rätt beslut. Idag kan jag på riktigt säga att jag brinner för mitt jobb. Jag älskar att gå till jobbet varje dag och det beror på att jag har insett att det viktiga för mig, för att jag ska trivas på mitt arbete, är företagskulturen.

Jag är övertygad om att de som känner glädje, energi och engagemang på jobbet kommer att leverera och prestera på högsta nivå, vilket i sin tur skapar resultat! Och att skapa resultat är alltid mitt fokus. Jag kommer i varje rekryteringsuppdrag gå den där extra milen för att göra både dig som kund och kandidat nöjd. Det är först då jag känner att jag fullt ut har gått i mål.

Jag är otroligt glad, tacksam och stolt över att jag har haft förmånen att få starta Capasearch. Hos oss skrattar vi och har kul på jobbet. Och tillsammans bygger vi bolaget mot tydliga mål framåt. Vi tar gemensamt oss an nya möjligheter, så oavsett om du är kund, kandidat, medarbetare eller bara intresserad av att höra mer om oss som bolag vill jag gärna träffa dig i ett personligt möte. Hör av dig helt enkelt, varmt välkommen till Capasearch!