Created with Sketch.

Capacent, Capasearch och Capacify– en framgångssaga

Vi är ett dotterbolag till Capacent, ett nordiskt management konsultbolag. Tillsammans har vi, vår syster interimsbolaget Capacify och moderbolaget ett helhetserbjudande i allt från att sätta strategier till att genomföra förändringar. Det gör vi antingen genom att ni anlitar våra nischade konsulter, vill ha en interimslösning eller genom att vi hjälper er med rekrytering av era ledare.

 

Med all kompetens vi har inom koncernen får vi både företag och människor att växa.

 

För mer information om:

Capacent, besök capacent.se

Capacify, besök capacify.se

Att arbeta hos oss

"Att driva och utveckla det lilla bolaget i det stora är otroligt roligt och inspirerande. För oss är det viktigt att alla vi medarbetare tillsammans driver bolaget framåt."

"För att trivas hos oss på Capasearch behöver du gilla att arbeta med härliga, nyfikna och drivna människor som brinner för att göra det där lilla extra för kunder och kandidater. Hos oss arbetar vi tillsammans, det är så vi når våra mål, och vi firar alltid våra framgångar. Om du letar efter en arbetsgivare där energinivån är på topp och där glädje och skratt är en del av vardagen är du välkommen att höra av dig till oss!"

"Vi brinner för det moderna ledarskapet. Inte bara genom att hjälpa våra kunder och kandidater att utveckla detta utan också genom att vi är måna om att det ska avspegla sig i vår egen organisation. Hos oss är det tydligt vilka mål vi ska nå och varför vi ska göra det. Tillsammans som ett team utvecklar vi bolaget. Alla är ledare och var och en ansvarar för sin egen, men även kollegornas, utveckling. Vi inspirerar varandra, ger varandra feedback och ser till att konkretisera vad varje medarbetare vill framåt."