Created with Sketch.

Capacent och Capasearch – en framgångssaga

Capasearch har sin grund i Capacent – ett managementkonsultbolag som med ett nordiskt arbetssätt jobbar nära sina kunder. Capasearch har etablerats för att stärka Capacents totalerbjudande för organisationer i förändring. Liksom i managementkonsultbolaget är vi på Capasearch inlyssnande, analysdrivna, nyfikna och har ambitionen att skapa marknadens tryggaste kundupplevelse.

 

Capacent levererar lönsamhetsförbättring i form av:
-”Strategier & stöd i vägvalsbeslut”
-”Mätbara resultat”
-”Struktur, organisation och styrning”.

 

Nu har Capacents erbjudande genom Capasearch kompletterats med:

-”Rätt person på rätt position”.

 

För mer information om Capacent, besök capacent.se

Att arbeta hos oss

"Att driva och utveckla det lilla bolaget i det stora är otroligt roligt och inspirerande. För oss är det viktigt att alla vi medarbetare tillsammans driver bolaget framåt."

"För att trivas hos oss på Capasearch behöver du gilla att arbeta med härliga, nyfikna och drivna människor som brinner för att göra det där lilla extra för kunder och kandidater. Hos oss arbetar vi tillsammans, det är så vi når våra mål, och vi firar alltid våra framgångar. Om du letar efter en arbetsgivare där energinivån är på topp och där glädje och skratt är en del av vardagen är du välkommen att höra av dig till oss!"

"Vi brinner för det moderna ledarskapet. Inte bara genom att hjälpa våra kunder och kandidater att utveckla detta utan också genom att vi är måna om att det ska avspegla sig i vår egen organisation. Hos oss är det tydligt vilka mål vi ska nå och varför vi ska göra det. Tillsammans som ett team utvecklar vi bolaget. Alla är ledare och var och en ansvarar för sin egen, men även kollegornas, utveckling. Vi inspirerar varandra, ger varandra feedback och ser till att konkretisera vad varje medarbetare vill framåt."