Created with Sketch.

Tack för fina ord

Vi blir alltid lika glada när vi får höra varför ni som kunder väljer att jobba med oss.

Referens

”Det stora och genuina intresset för att förstå min organisation, affär och inte minst mina styrkor och svagheter som ledare har gjort att Charlotte kunnat presentera kandidater som fungerat fantastiskt bra. Det har också gjort att jag har haft ett ovärderligt bollplank genom rekryteringsprocesserna där Charlotte kunnat agera som min förlängda arm och utmana mina föreställningar och i slutändan placerat personer som både växt som individer och överträffat mina förväntningar"

Referens

”Min erfarenhet är att det inte alltid är lätt att attrahera riktigt bra kandidater. De sitter ofta nöjda i sina befintliga tjänster. Anledningen till att jag vill arbeta med Sara är att hon inte ger sig förrän jag som kund är nöjd. Jag uppskattar Saras envishet, hennes förmåga att föra en rak och öppen dialog och att hon vid rätt tillfälle kan utmana oss som bolag i vem vi behöver anställa.”

Referens

”Det som gör att ni på Capasearch är betydligt bättre än de rekryteringsbolag vi tidigare varit i kontakt med är ert gedigna searcharbete. Ni förstår vad vi letar efter och levererar betydligt fler relevanta kandidater utifrån den kravprofil vi gemensamt tagit fram. Att ni dessutom alltid är otroligt trevliga och professionella gör att vi väljer att jobba med er.”