Created with Sketch.

Vi erbjuder search och headhunting av dagens och morgondagens ledare

Partnerskap med mersmak

Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och kandidater. För att få våra samarbetspartners förtroende måste vi alltid vara på tårna, vara relevanta och aldrig ta ett samarbete för givet. I valet av leverantör vid rekrytering förstår vi att slutresultatet är viktigt. Men vi på Capasearch förstår också värdet av vägen dit. Vi bidrar med energi, skratt och resultat.I varje uppdrag jobbar vi i team om två. Det ger oss tid till en tät dialog och proffsigt bemötande med både kund och kandidat.

Chefsrekrytering

Ledarskap är en kompetens och gott ledarskap behöver alla organisationer. Individer utvecklas av att röra sig mellan olika branscher och roller. Bolag växer av att utmana invanda mönster. För att kunna vara konsultativa och hjälpa er i vem som är rätt person för just er har vi valt att arbeta inom alla branscher med ledarskapet i fokus.

”Vi vet att varje rekryteringsuppdrag är unikt. Även om två roller ser likvärdiga ut på pappret kan det vara två helt olika profiler vi letar efter. Vi förstår varje organisations och rekryterande chefs egentliga behov. Men för att förstå det kommer vi på Capasearch ibland att vara lite jobbiga och utmana er i vad ni egentligen behöver.”

Vår process

I vårt arbete utgår vi från vårt befintliga nätverk men vi kompletterar alltid med en gedigen sökprocess för att säkerställa att vi har de bästa kandidaterna för varje specifik roll. Vi genomför djupintervjuer, tester och referenstagning.