Created with Sketch.

mars 31, 2021

Future Leaders: vår nysatsning på rekrytering av young professionals

Äntligen kan vi berätta om vår satsning på young professionals. Från och med idag lanserar vi Future Leaders med fokus på att rekrytera dagens talanger till morgondagens framgångsrika organisationer.

 

Vi på Capasearch har sedan 2018 arbetat med att förändra search och headhunting av seniora ledare från grunden. Genom att fokusera på personen bakom CV:t och med en drivkraft om att sprida det moderna ledarskapet har vi hittat drygt 100 seniora roller till våra kunder. Nu är det dags för nästa steg.

 

Senior erfarenhet för unga talanger

Rekryteringsannonsering kan många göra. Det som gör att Future Leaders sticker ut är att vi nyttjar vår erfarenhet av senior ledarrekrytering med stenkoll på vad nästa generation vill ha och behöver. Vi framhäver det nyfikna, flexibla och inte minst modiga ledarskapet. Det vi kallar det moderna ledarskapet.

 

Fokus på att matcha talang och organisation med modern ledarskap

Precis som Capasearch har Future Leaders ett stort fokus på det moderna ledarskapet. Med Future Leaders ser vi en stor potential att sprida det goda ledarskapet till nästa generation och på så vis få företag och människor att växa.

 

Vi vill fånga in young professionals tidigt i karriären och se till att de hamnar i rätt sammanhang där de får möjlighet att lära av en ledare som hjälper dem att nå sin fulla potential

“Young professionals vill veta vem du är, hur du är att jobba med, vad du värderar högt och vad du drivs av.”

Vi vet vad young professionals vill ha och behöver

Young professionals vill veta vem du är, hur du är att jobba med, vad du värderar högt och vad du drivs av. Därför ser våra annonser annorlunda ut jämfört med många andra. Vi sätter dig i centrum och lyfter fram de delar av dig och ledarskapet som attraherar young professionals. Tillsammans besvarar vi frågan ”vem kommer du att jobba för?”.

 

Morgondagens ledare vill vara en del av något större. Därför lägger vi fokus på att stärka företagets employer branding-arbete och förstärka de USPar som attraherar målgruppen. Hur arbetar företaget med att bygga morgondagens ledare och var är ni på väg? Vi besvarar frågorna och stöttar er att bygga ett långsiktigt arbetsgivarevarumärke som attraherar talanger över tid.

 

Så, vad gör Capasearch och vad gör Future Leaders?

Båda sysslar med rekrytering men vi gör det mot olika målgrupper och olika tillvägagångssätt. För att göra det solklart har vi gjort “Tre snabba” om båda benen.

 

Tre snabba om Capasearch

  • Search och headhunting av seniora ledare
  • Fångar personen bakom CV:t
  • Utmanar organisationer att se bortom det förväntade

Tre snabba om Future Leaders

  • Rekrytering av young professionals
  • Fokus på vem du som ledare är – så att matchningen blir rätt för båda parter
  • Digital marknadsföring och annonsering

 

Vill du veta mer om Future Leaders?

Future Leaders drivs av vår fantastiska Caroline Lindström som varit Search Consultant hos på Capasearch. Så vill du veta mer om Future Leaders, hör av dig till henne, kika in på vår nylanserade hemsida eller ta kontakt på LinkedIn.

Läs vårt pressmeddelande från 2021-03-31 här >

Kontakta oss

Vi letar alltid efter nya kontakter!

Jag vill ta kontakt!