Created with Sketch.

maj 4, 2021

Modernt ledarskap - vad krävs av en ledare idag?

Efter att vi alla här på kontoret nyligen lyssnat på en riktigt intressant podd vill vi dela med oss av några av våra främsta takeaway. Mest av allt vill vi tipsa om podden Släpp Sargen! En podd om framtidens chef där Maria Narbom från vårt systerbolag Capalead gästar och inspirerar oss alla.

 

Våra topp 4 takeaways om vad som krävs av en ledare idag:

1. Se till att utveckla självledarskapet i ditt team! Det skapar inte bara möjlighet för utveckling, det frigör också dig och ditt teams fulla potential.

 

2. I vår allt mer snabbrörliga värld behöver du ha koll på det ovärdeliga begreppet resiliens! Det handlar kort om förmågan att återhämta sig och att klara av förändring, vilket är helt avgörande i vår föränderliga värld och i ditt framtida ledarskap.

 

3. När du som chef vet vad resiliens är, och hur du identifierar det hos människor, har du mycket att vinna i framtida rekryteringar. Det hjälper dig att hitta rätt kandidater och att bygga hållbara team!

 

4. Goda relationer, tacksamhet och en positiv inställning till livet betyder dessutom att du som chef har en ökad resiliens och kan inspirera ditt team till detsamma.

 

 

Lyssna på hela poddavsnittet och inspireras du också!

 

Vill du veta mer om resiliens?

Med tanke på att Maria nyss skrev om resiliens här på bloggen så känns det som ett ypperligt tillfälle att tipsa även om det. Läs mer om vad resiliens är och vilka fördelar det bär med sig!

Kontakta oss

Vi letar alltid efter nya kontakter!

Jag vill ta kontakt!