Created with Sketch.

Headsent Family: Capasearch och Capacify

Capasearch AB är ett dotterbolag till Headsent AB vars aktier är noterade på First North. Vid sidan av search och headhunting erbjuder vi som koncern också annonsrekrytering av young professionals genom Future Leaders och interimslösningar genom vårt systerbolag Capacify AB.

Tillsammans får vi både företag och människor att växa!

 

Klicka nedan för mer information om:

Att arbeta hos oss

"Att driva och utveckla det lilla bolaget i det stora är otroligt roligt och inspirerande. För oss är det viktigt att alla vi medarbetare tillsammans driver bolaget framåt."

"För att trivas hos oss på Capasearch behöver du gilla att arbeta med härliga, nyfikna och drivna människor som brinner för att göra det där lilla extra för kunder och kandidater. Hos oss arbetar vi tillsammans, det är så vi når våra mål, och vi firar alltid våra framgångar. Om du letar efter en arbetsgivare där energinivån är på topp och där glädje och skratt är en del av vardagen är du välkommen att höra av dig till oss!"

"Vi brinner för det moderna ledarskapet. Inte bara genom att hjälpa våra kunder och kandidater att utveckla detta utan också genom att vi är måna om att det ska avspegla sig i vår egen organisation. Hos oss är det tydligt vilka mål vi ska nå och varför vi ska göra det. Tillsammans som ett team utvecklar vi bolaget. Alla är ledare och var och en ansvarar för sin egen, men även kollegornas, utveckling. Vi inspirerar varandra, ger varandra feedback och ser till att konkretisera vad varje medarbetare vill framåt."