Created with Sketch.

Vi erbjuder search och headhunting av dagens och morgondagens ledare

Partnerskap med mersmak

Vi arbetar nära våra kunder i ett partnerskap. Med mod att se potential bortom ett CV utmanar vi och levererar med affärsmässig kompetens. Genom att förstå era förutsättningar och förmedla er story lyckas vi attrahera rätt talanger till varje uppdrag. För att vara säkra på att ge både kunder och kandidater vårt fulla fokus arbetar vi alltid i team om minst två konsulter.

Chefsrekrytering

Alla organisationer behöver gott ledarskap – oavsett bransch eller storlek på bolag. Både individer och bolag växer av att utmana invanda mönster. Därför är vårt uppdrag att driva förändring genom att sätta ledarskap i fokus. Vi hjälper er att utvecklas genom att ständigt röra oss mellan olika branscher och roller!

”Vi vet att varje rekryteringsuppdrag är unikt. Även om två roller ser likvärdiga ut på pappret kan det vara två helt olika profiler vi letar efter. Vi förstår varje organisations och rekryterande chefs egentliga behov. Men för att förstå det kommer vi på Capasearch ibland att vara lite jobbiga och utmana er i vad ni egentligen behöver.”

Vår process

Vårt arbete utgår alltid från kandidater som är specifikt uppsökta för uppdraget kompletterat med kandidater från vårt etablerade nätverk. Av oss får ni fler relevanta kandidater!